Rektör Güvenç Üniversitemizin Kuruluş Sancilarini Anlatacak

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, 1 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 13.00’da İskenderun Teknik Üniversitesi’nde düzenlenecek olan konferansa konuşmacı olarak katılacak. Rektör Güvenç, “Bir Üniversitenin Kuruluş Sancıları” başlığındaki konferansta, Üniversitemizin kuruluşundan bu zamana geçen zorlu süreçte yaşadığı deneyimleri katılımcılarla paylaşacak.

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Güvenç’in kaleme aldığı “Bir Üniversitenin Kuruluş Sancıları” adlı kitabında ele aldığı konuları konferansta anlatacak. Güvenç, görev yaptığı sekiz yıllık süreçteki gözlemlerini, anı, yorum ve önerilerini, Üniversitemizin fiziksel, akademik ve sosyal gelişimini, Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nin, Kilis’in sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına olan katkılarını somut verilerle açıklayacak.

Konu ile ilgili bilgi veren Rektörümüz Güvenç, Üniversitemizde kuruluş çalışması ve üniversite olmada yol gösterici nitelikte olan bu kitabı, sahadaki sorunları da dikkate alarak hazırladığını belirtti. Rektör Güvenç önümüzdeki günlerde “Bir Üniversitenin Kuruluş Sancıları” adlı kitabını ilgilenenlerin dikkatine sunacağını ifade etti.

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2017