Kiyü’nün Misafir Akademisyenleri Sudan’da Haber Oldu

Bir süre önce Üniversitemize gelerek geçici süreyle ders veren Sudan’lı akademisyenler, ülkelerinde döndükten sonra haber konusu oldular.  Dr. Ebu Hanife Ömer ile Dr. Tayyip Abdulvehhap KİYÜ’de yaptıkları çalışmalar ve verdikleri derslerle ilgili Sudan İlim ve Teknoloji Üniversitesi’nin web sitesinde yer aldılar.

Mevlana Değişim Programı kapsamında üniversitemizde iki hafta süreyle ders veren Sudanlı akademisyenler, İlahiyat Fakültesi ve FEF Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerine Arap Dili alanında ders verdiler. Akademisyenler bu süre zarfında Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç’i ve Rektör Yrd. ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Türer’i de ziyaret ettiler.

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2017